Nyugati Hírlevél

245. szám
2019. december 31.


FARKAS EVELYN
DEMOKRATA KÉPVISELŐ JELÖLTNEK INDUL

      Farkas Evelyn képviselő-jelöltnek indul NY állam 17. választó kerületében. Evelyn gazdag háttérrel rendelkezik. Szülei, Edit és Károly , 56-os menekültek, gyermekeiket: három leányukat egy fiút magyar szellemben neveltek.
      Miután a Tufts Egyetemen doktorált, Evelyn Washingtonban először a Kongresszusban majd a Honvédelmi Minisztériumban kelet-európai valamint honvédelmi ügyekkel foglalkozott. 2015 szeptemberben lemondott a legutolsó posztjáról, mint deputy assistant secretary of defense, mivel nem értett egyet Obama elnök gyenge magatartásával Oroszország és Szíriával szemben.
      Itt van egy ritka alkalom, hogy támogassunk egy fiatal, magyar ajkú, magyar származású, hasonló értékekkel rendelkező képviselő jelöltet az eljövendő választásokon. A támogatás most szükséges igazán, hogy Evelyn megnyerje a primary kerületi választást. Utána már könnyebb lesz megnyerni a képviselői választást.
      Íme egy tájékoztató link online adományra: https://evelynforny.com/
      Támogatói csekket "Evelyn Farkas for NY" nevére kell elküldeni a címere: Evelyn Farkas for NY, P O Box 662, Chappaqua, NY 10514.
https://evelynforny.com/

© Nyugati Hírlevél - 2019